Napište nám
+420 725 971 256
Dezinfekce proti koronaviru
HOT LINE DEZINFEKCE
725 971 256
(Po-Ne)

Proč si najmout někoho na úklid a nestydět se za to

Je toho moc. Zvládnout všechny pracovní povinnosti, cestou z práce nakoupit, vyzvednout děti, ve školním roce projít úkoly a školní přípravou, vyprat, vyžehlit, uvařit, svačiny, uklidit… Na konci týdne často ani nezbývá dost energie vzpomenout si, na co všechno jsme ještě zapomněli a které z úkolů zůstávají odložené na víkend. Proč takový shon? Opravdu si nezasloužíme polevit?

Naučte se říkat „ne“

A v zásadě se to nejlépe učí na „povinnostech“, které si dáváme sami. Co nás vlastně tlačí do velkých úklidů, mytí oken, a proč si je ještě časujeme do nejvíc hektického období, které je možné si jen představit? Velký úklid před Vánoci! Nestíháte závěrky, máte shánět dárky, a ještě vytvářet dokonalé cukroví, tak proč ne ještě tepovat koberce? Jarní úklid? Když je tolik práce na zahradě a tisíckrát raději byste si užívaly první slunečné dny venku na výletě? Proč?

Opravdu vás přijde zkontrolovat nejvyšší úřad pro uklízení? Budou Vánoce kratší nebo vás sousedé pověsí na nástěnku hanby? Těžko. Navíc je poměrně snadné mít dokonale uklizený byt a zároveň si odpočinout! Stačí zvednout telefon a domluvit se s úklidovou službou.

Paní na úklid je super, nikoliv ostuda

A za tím si stojíme. Jde jen o první vyzkoušení. Opravdu máte tolik času na uklízení? Nebylo by lepší sladit příchod úklidovky s home office? Můžete sedět v pracovně, pořešit resty v mailech, vyplnit daňové přiznání, dojet v čase úklidu na velký nákup. Čas můžete trávit mnohem efektivnějším způsobem! Miliony efektivnějších a lepších způsobů než pobíhat mezi počítačem, dětmi, koupelnou, kuchyní a nákupním centrem!

Kde se vyplatí ušetřit

Navíc taková profesionální úklidová služba zvládne úklid pečlivě a rychleji než vy. Má vybavení, většina domácností si nepořizuje třeba tepovač na koberce, má trpělivost, a za odvedenou práci je placena. Odvádí ji tedy pořádně a věnuje se jen této činnosti. Dokonale vyleštěné obklady, perfektně vyluxované koberce, vyčištěné sedačky, umytá okna. Rozsah práce je jen na vás. Potřebujete pomoc s velkým úklidem, hledáte pomocné ruce po malování nebo rekonstrukci? Prosím, úklidová služba přijde, vykoná. Hodí se vám průběžně udržovat domácnost v perfektním stavu? Úklidovka může zařídit, a opět je jen na vás časový rozvrh.

Naplánujte si čas pro sebe, věnujte se své práci, udělejte si čas na děti. Vaše nová paní na úklid vám zajistí takový servis, že vás už nikdy nemile nepřekvapí žádná návštěva a tchýně… nemusí vědět všechno.

Naše služby

Profesionální úklid
Úklidové služby
Úklidová firma

NEZÁVAZNÁ POPTÁVKA - ÚKLID

Odešlete nezávaznou poptávku pro zjištění ceny.

Prosíme, uveďte následující důležité informace.

Byty, rodinné domy

  • Adresa, výměra v m2.
  • Typ úklidu (klasik/general) + činnosti navíc (doplňkové služby).
  • Čistící prostředky a vybavení - vlastní/naše.

Kanceláře, kancelářské prostory, firmy

  • Adresa, výměra v m2.
  • Počet pater, místností, stolů, WC, kuchyněk - popis objektu.
  • Čistící prostředky a vybavení - vlastní/naše.
  • Preferovaný čas úklidu.

Objednávky přijímáme

Pondělí až pátek 8 - 18 hod.
Mob.: +420 725 971 256

info(zavináč)uklidmi(tečka)cz

Sídlo firmy

Ukliďmi.cz
Jankovcova 1566/2b
170 00 Praha 7

Fakturační údaje

Michal Anýž
Třebešovská 2254/105
193 00 Praha 9
Horní Počernice

Číslo učtu : 772772772
Kód Banky : 0600
IBAN: CZ73 0600 0000 0007 7277 2772
BIC ( SWIFT ): AGBACZPP

 

IČ: 69528608
DIČ: CZ8008140261

zavolejte nám
Odesláním tohoto formuláře beru na vědomí, že pro vyřízení poptávky jsou zpracovávány výše uvedené identifikační (jméno a příjmení) a kontaktní osobní údaje (telefonní a e-mailový kontakt), jejich poskytnutí je dobrovolné, bez nich by však nebylo možné zaslat naší cenovou nabídku a posléze uzavřít smlouvu.

Více o zpracování osobních údajů naleznete v informaci o zpracování osobních údajů dostupné na webových stránkách v části GDPR.