Napište nám
+420 725 971 256
Dezinfekce proti koronaviru
HOT LINE DEZINFEKCE
725 971 256
(Po-Ne)

Dezinfekce v domácnosti

Nic se nemá přehánět, ale určitě nemá smysl ani nic podceňovat. K pečlivému úklidu prostě patří i dezinfekce, a to zejména častých dotykových ploch. Nemusíte se však bát agresivní chemie nebo nepříjemného zápachu. Moderní přípravky dokáží zatočit s bakteriemi i plísní, a přitom nijak zásadně neohrozí vaše životní prostředí.

Zkuste to jako naše babičky

Víte, že máte v kuchyni skvělou dezinfekci? Ale ano, obyčejný ocet má vynikající přírodní dezinfekční účinky, a ještě ke všemu dokáže rozpustit a uvolnit vodní kámen nebo skvrny od jídla. Ocet můžete nalít do rychlovarné konvičky a nechat chvíli působit, ocet můžete přidat do přípravku na mytí nádobí, nebo jej použít místo aviváže při praní. Zbavíte se nehezkých bílých usazenin vápníku z vody, prádlo bude provoněné a bez bakterií.

Dokonale čistá koupelna a toaleta

Na kompletní úklid však ocet stačit nebude. Pro čištění sprchového koutu, vany nebo dokonce toalety se vyplatí ustoupit moderní chemii a pořídit si silnější prostředek. Prostředky na bázi chloru je třeba dávkovat opatrně, nicméně vám zásadně urychlí úklid a zbaví místa nejen stop viru a bakterií, ale i plísně. Vlhko a teplo koupelny je doslova rájem pro patogeny. Určitě doporučujeme jednou za čas aplikovat na riziková místa třeba mechanickým rozprašovačem a nechat chvíli působit. Pak stačí zbytky spláchnout vodou. Přípravky mohou mít i bělící účinek, takže obnoví krásný vzhled i u staršího vybavení a rozhodně vás zbaví nehezký skvrn na špatně dostupných místech.

 

 

Při čistění koupelny a WC nezapomínejte na dotykové plochy, jako je rukojeť štětky, držák na toaletní papír nebo ovladač splachovacího systému.

Rychlá a pohotová pomoc

Praktickým doplňkem jsou jednorázové čistící ubrousky. Nemusíte shánět dezinfekci a utěrku, vlhčené ubrousky v malé obálce jsou k dispozici stále! Můžete si utřít ruce po příchodu z nákupu, otřít mobilní telefon nebo po práci se syrovým masem očistit pracovní desku kuchyňské linky.

Mechanický rozprašovač s dezinfekcí však upotřebíte také, třeba při sobotním větším úklidu. Stačí projít byt, otřete vypínače, kliky, parapety. Nezapomínejte ani na počítač, klávesnici, myš. To vše jsou místa, ze kterých přenášíme neviditelné patogeny po celém bytě dál a dál.

Dezinfekce se nemusíte bát. Současná nabídka drogerií určitě vyhoví každému. Můžete vybírat dezinfekce na vodní bázi, dezinfekci na ruce se zvláčňujícím efektem, jednorázové ubrousky i silné prostředky na čištění toalet a odpadních cest. Vždy si však pečlivě přečtěte návod a instrukce i ke skladování. Dezinfekce by se neměla dostat do rukou dětí a v některých případech není doporučené dezinfekční přípravky kombinovat s jinými. Důležité je také ověřit si na skrytém místě, zda dezinfekce nepoškodí materiál nebo nepůsobí změny v barvě.

 

Můžete si objednat profesionální úklid domácnosti.

NEZÁVAZNÁ POPTÁVKA - ÚKLID

Odešlete nezávaznou poptávku pro zjištění ceny.

Prosíme, uveďte následující důležité informace.

Byty, rodinné domy

  • Adresa, výměra v m2.
  • Typ úklidu (klasik/general) + činnosti navíc (doplňkové služby).
  • Čistící prostředky a vybavení - vlastní/naše.

Kanceláře, kancelářské prostory, firmy

  • Adresa, výměra v m2.
  • Počet pater, místností, stolů, WC, kuchyněk - popis objektu.
  • Čistící prostředky a vybavení - vlastní/naše.
  • Preferovaný čas úklidu.

Objednávky přijímáme

Pondělí až pátek 8 - 18 hod.
Mob.: +420 725 971 256

info(zavináč)uklidmi(tečka)cz

Sídlo firmy

Ukliďmi.cz
Jankovcova 1566/2b
170 00 Praha 7

Fakturační údaje

Michal Anýž
Třebešovská 2254/105
193 00 Praha 9
Horní Počernice

Číslo učtu : 772772772
Kód Banky : 0600
IBAN: CZ73 0600 0000 0007 7277 2772
BIC ( SWIFT ): AGBACZPP

 

IČ: 69528608
DIČ: CZ8008140261

zavolejte nám
Odesláním tohoto formuláře beru na vědomí, že pro vyřízení poptávky jsou zpracovávány výše uvedené identifikační (jméno a příjmení) a kontaktní osobní údaje (telefonní a e-mailový kontakt), jejich poskytnutí je dobrovolné, bez nich by však nebylo možné zaslat naší cenovou nabídku a posléze uzavřít smlouvu.

Více o zpracování osobních údajů naleznete v informaci o zpracování osobních údajů dostupné na webových stránkách v části GDPR.