Napište nám
+420 725 971 256
Dezinfekce proti koronaviru
HOT LINE DEZINFEKCE
725 971 256
(Po-Ne)

Nejoblíbenější čisticí prostředky

Každý máme svou oblíbenou vůni, používáme oblíbený šampon nebo sprchový gel. Totéž platí i pro domácnost, každý máme zažitý postup při úklidu a také čisticí prostředky. Někdy je fajn porozhlédnout se po novinkách, někdy naopak správně sázíme na osvědčené značky. Jaké prostředky jsou nejoblíbenější a jaké nejlépe fungují?

Perfektní výsledek praní i čištění a krásná vůně jako bonus 

Výrobci plně využívají nejnovější vědecké poznatky. Díky nim jsou i relativně levné čisticí prostředky poměrně kvalitní a vysoce účinné. Navíc hotové prostředky kombinují i několik žádaných funkcí v jediném balení. Například prostředky na prádlo obsahují současně složky pro uvolnění nečistot, aviváž pro změkčení vláken, podle účelu bělidla nebo fixativy pro udržení barev a vůni. Některé prostředky dokonce změkčují vodu, aby byl účinek praní vyšší a prostředek se dobře rozpouštěl. Produktové řady pak nabízí upravené varianty podle barvy prádla, typu prádla, ale i úpravu podle citlivosti pleti uživatelů.

Totéž platí pro celé spektrum přípravků, vyberete účelně sestavený prostředek na podlahy dřevěné, laminátové, na lino. Prostředky pro ruční mytí nádobí i pro myčky. Samozřejmě, orientace v tak pestré paletě někdy znesnadní konečný výběr. Nejoblíbenější ve stejné kategorii jsou pak logicky prostředky podle aktuálních cenových akcí.

Stejný přípravek můžete koupit až s 50% slevou a to není u velkého balení málo. I v drogerii platí výhoda nákupu skupinového balení nebo balení „rodinného“.  Na pomyslné špici se dlouhodobě drží značky a výrobci, kteří nabízí zákazníkům víc – větší množství za stejnou cenu nebo výhodné bonusové doplňky.

Správná kvalita i dávkování

Pokud si budete vybírat mezi prostředky ve stejné cenové hladině a třeba ve stejné slevové akci, pak bude jejich účinek pravděpodobně totožný. Rozhodování může pomoci individuální vůně. Váš výběr však může řídit i praktický doplněk, kterým je typ balení.

Velkou oblibu si získávají přípravky, které jsou dávkované předem. Nemusíte si lámat hlavu se správnou koncentrací, kapsli s pracím práškem jednoduše přidáte mezi prádlo, tabletu vložíte do myčky atd.

Prostředky šetrné k přírodě i vám

Do popředí zájmu se však čím dál častěji dostávají také ekologicky příznivé prostředky. Prostředky se snadnou biologickou odbouratelností obsahují žádné nebo jen minimální množství přidávaných parfémů nebo uměle vytvářených složek. Ekologie má svou hybnou sílu i v obchodě a výrobci respektují nové požadavky. Ze složení prostředků tak mizí silikony, parabeny a další nežádoucí látky. Chemie má dobré účinky, vybělí, rozpustí nečistoty i mastnotu, ale také zatěžuje – naši pokožku, a naše životní prostředí, třeba v odpadních vodách. Bohužel i vysoce účinné přírodní látky nedokáží nahradit plně efektivní chemii, tedy je třeba volit rozumný kompromis, který udrží vaši domácnost svěží a čistou, ale nezanechá po sobě nesmazatelné stopy.

 

Naše služby

Profesionální úklid

Úklidové služby

Úklidová firma

NEZÁVAZNÁ POPTÁVKA - ÚKLID

Odešlete nezávaznou poptávku pro zjištění ceny.

Prosíme, uveďte následující důležité informace.

Byty, rodinné domy

  • Adresa, výměra v m2.
  • Typ úklidu (klasik/general) + činnosti navíc (doplňkové služby).
  • Čistící prostředky a vybavení - vlastní/naše.

Kanceláře, kancelářské prostory, firmy

  • Adresa, výměra v m2.
  • Počet pater, místností, stolů, WC, kuchyněk - popis objektu.
  • Čistící prostředky a vybavení - vlastní/naše.
  • Preferovaný čas úklidu.

Objednávky přijímáme

Pondělí až pátek 8 - 18 hod.
Mob.: +420 725 971 256

info(zavináč)uklidmi(tečka)cz

Sídlo firmy

Ukliďmi.cz
Jankovcova 1566/2b
170 00 Praha 7

Fakturační údaje

Michal Anýž
Třebešovská 2254/105
193 00 Praha 9
Horní Počernice

Číslo učtu : 772772772
Kód Banky : 0600
IBAN: CZ73 0600 0000 0007 7277 2772
BIC ( SWIFT ): AGBACZPP

 

IČ: 69528608
DIČ: CZ8008140261

zavolejte nám
Odesláním tohoto formuláře beru na vědomí, že pro vyřízení poptávky jsou zpracovávány výše uvedené identifikační (jméno a příjmení) a kontaktní osobní údaje (telefonní a e-mailový kontakt), jejich poskytnutí je dobrovolné, bez nich by však nebylo možné zaslat naší cenovou nabídku a posléze uzavřít smlouvu.

Více o zpracování osobních údajů naleznete v informaci o zpracování osobních údajů dostupné na webových stránkách v části GDPR.