Napište nám
+420 725 971 256
Dezinfekce proti koronaviru
HOT LINE DEZINFEKCE
725 971 256
(Po-Ne)

Ta nejšpinavější místa v domě, která byste měli uklízet, ale neděláte to

Určitě věnujete úklidu domácnosti velký díl času i energie. Přesto možná na pár důležitých detailů zapomínáte. V každém domě je pár míst, která prostě při úklidu překročíme, vynecháme nebo která nám ani nepřijdou na mysl. A přitom jsou pěkným semeništěm bacilů a bakterií. Která to jsou? Možná budete překvapeni.

Zubní kartáček

Ruku na srdce… dezinfikujete a čistíte zubní kartáčky? Sice je denně několikrát používáme, ale samotné opláchnutí vodou po večerní dentistické hygieně zdaleka nestačí. A přitom právě ze slin se do kartáčků přenáší všemožné viry i bakterie. Pokud má rodina kartáčky ve společném odkládacím kelímku, není se co divit, když se opar jednoho „najednou“ objeví i u dalších členů domácnosti nebo se rýma nečekaně znásobí. Zkuste si vzpomenout a alespoň jednou do týdne kartáčky vydezinfikovat, můžete použít klasické dezinfekční ubrousky nebo ideálně ponořte štětiny na pár minut do vařící vody. Samozřejmě po angině nebo rýmě kartáček okamžitě úplně vyměňte.

 

Telefony, tablety, klávesnice

Jak často máte v ruce telefon? Skoro pořád? A i když s příchodem domů umyjete nebo dokonce dezinfikujete ruce, telefon zůstává po kapsách nebo v kabelce netknutý. Přitom se na jeho dotykové ploše vesele rozrůstá kolonie bakterií a jiných patogenů. Naučte se jednoduchou rutinu, s příchodem domů přetřete telefon dezinfekcí a občas věnujte trochu času i tabletu nebo klávesnici počítače. Určitě to ničemu neuškodí.

Vypínače a kliky

Pravidelný úklid by určitě měl zahrnovat veškeré dotykové plochy. Utřený prach z poliček a stolů je pro nás samozřejmostí. Na kliky nebo vypínače však přesto občas zapomínáme. Princip přenosu patogenů je přitom totožný jako třeba u onoho mobilního telefonu. Dveře si přece otevřeme všichni, několikrát.

Neberte naše doporučení jako kritiku, spíš se zkuste zamyslet. Pro velké starosti nám spousta maličkostí často uteče. Napravit se však dá skoro každá chyba. A do běžného úklidu snadno zařadíte pár bodů navíc aniž by běžný čas věnovaný domácnosti příliš nabobtnal.

Naše služby

Profesionální úklid
Úklidové služby
Úklidová firma

NEZÁVAZNÁ POPTÁVKA - ÚKLID

Odešlete nezávaznou poptávku pro zjištění ceny.

Prosíme, uveďte následující důležité informace.

Byty, rodinné domy

  • Adresa, výměra v m2.
  • Typ úklidu (klasik/general) + činnosti navíc (doplňkové služby).
  • Čistící prostředky a vybavení - vlastní/naše.

Kanceláře, kancelářské prostory, firmy

  • Adresa, výměra v m2.
  • Počet pater, místností, stolů, WC, kuchyněk - popis objektu.
  • Čistící prostředky a vybavení - vlastní/naše.
  • Preferovaný čas úklidu.

Objednávky přijímáme

Pondělí až pátek 8 - 18 hod.
Mob.: +420 725 971 256

info(zavináč)uklidmi(tečka)cz

Sídlo firmy

Ukliďmi.cz
Jankovcova 1566/2b
170 00 Praha 7

Fakturační údaje

Michal Anýž
Třebešovská 2254/105
193 00 Praha 9
Horní Počernice

Číslo učtu : 772772772
Kód Banky : 0600
IBAN: CZ73 0600 0000 0007 7277 2772
BIC ( SWIFT ): AGBACZPP

 

IČ: 69528608
DIČ: CZ8008140261

zavolejte nám
Odesláním tohoto formuláře beru na vědomí, že pro vyřízení poptávky jsou zpracovávány výše uvedené identifikační (jméno a příjmení) a kontaktní osobní údaje (telefonní a e-mailový kontakt), jejich poskytnutí je dobrovolné, bez nich by však nebylo možné zaslat naší cenovou nabídku a posléze uzavřít smlouvu.

Více o zpracování osobních údajů naleznete v informaci o zpracování osobních údajů dostupné na webových stránkách v části GDPR.